Sesion informues me organizatën AIESEC në Shqipëri

Zyra e Planifikimit të Karrierës në Kolegjin Universitar Bedër zhvilloi për studentën një sesion informues me të ftuar përfaqësues të organizatës AIESEC në Shqipëri.
Gjatë këtij sesioni studentët u informuan më shumë mbi organizatën, vizionin e saj, fushat ku ajo vepron dhe mundësitë që kjo organizatë ofron për të rinjtë.
AIESEC  mundëson një rrjet shkëmbimi kulturor në formën e eksperiencave vullnetare dhe internshipeve profesionale si: Global Volunteer, Global Talent, Global Entrepreneur apo Global Family.
AIESEC-u është organizata më e madhe e lidershipit rinor në botë e pranishme në mbi 120 vende dhe aktualisht e pranishme në Shqipëri, e përbërë nga të rinj shqiptarë dhe të huaj që kanë sjellë në Shqipëri mundësinë për të përfituar nga projektet e saj vullnetare, programet e praktikës dhe trajnimet e lidershipit, të cilat ofrohet në shumë vende të tjera të botës. 
AIESEC është e njohur nga United Nations për përpjekjet drejt synimeve të zhvillimit të qëndrueshëm (SDG)